Een nieuwjaarscadeau met goede wensen voor jou om uit te kiezen

Woman hands holding christmas holiday gift box red bow on decorated festive table with sparkle stars on white background. Packaging gift wrap. Winter time new year

Wat is een goed cadeau voor oud en nieuw? Nieuw jaar en nieuwe sfeer, het is vooral aan te raden om wat geschenken met zegeningen en goede betekenissen te sturen. De redacteur van giftsandgoodies heeft een aantal van de meest populaire nieuwjaarsgeschenken voor je verzameld, die zeer de moeite waard zijn om te raadplegen.

Literaire handgescheurde sterrenlichtkalender

Starlight Calendar is een warme en artistieke illustratiekalender, met 366 prachtige kleurenillustraties, evenals 52 QR-codes, je kunt luisteren naar het geluid van alle dingen door te scannen met je mobiele telefoon, en 366 intrigerende zinnen voor genezing. De hand-tear-methode zit vol met het rituele levensgevoel en heeft elke dag een andere ervaring.

Moss Bear Onsterfelijke Bloem Geschenkdoos

De mosbeer ontmoet de eeuwige roos, geïmporteerd uit SEEROSE in Zwitserland, wat “ik hou van je baby” betekent, en geeft je alle schoonheid van de wereld. Het is een romantisch biechtartefact voor meisjes en vriendinnen.

Provençaalse handgemaakte villa

Doe-het-zelf villa’s die je zelf moet samenstellen, lavendelscène, overal romantische Provençaalse sfeer, villastructuur met twee verdiepingen, LED-verlichting, villa’s die je vrij kunt aankleden, nemen je mee in de wereld van de Franse romantiek.

3D holle licht- en schaduwpapiersnijlamp

Het uit 3D handgeschept papier gesneden licht- en schaduwnachtlampje is niet alleen een mooi decoratief schilderij, maar ook een sfeercreërende bureaulamp en een goede slaapassistent. Het kan geleidelijk dimmen en langzaam doven binnen 45 minuten, en begeleiden u om te slapen .

Micro landschap keramische mok

De unieke schattige waterbeker met microlandschap, schattig en delicaat cartoonstijlpatroon, een waterbeker die water kan drinken en ervan kan genieten, een attent klein cadeau voor vriendinnen en meisjes.

Tijd Appartement Gemonteerde Cabine

Zeldzame creatieve geschenken, doe-het-zelf mini-loftvilla’s, romantische LED-nachtlampjes, je kunt ook de belettering aanpassen aan je wensen, een glazen stofkap geven en ta een prachtig huisje geven dat exclusief is voor ta.

Meisje hart eenhoorn nachtlampje

Een nachtlampje vol meisjesharten, ingebouwde schattige eenhoorns, mooie en warme kleuren, ’s nachts sfeer creëren en samen slapen zijn goede kleine metgezellen.

Disney prinsessen horloge

De favoriete schattige vorm van meisjes, modieus en fris, zoete strikken zijn meer prinsessen temperament, het is een exclusief cadeau voor meisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *