Ideeën voor kerstmaaltijden waar kinderen dol op zullen zijn

ideeën voor kerstmaaltijden

Kerstmis is het seizoen om de familie binnen te halen, vrienden en dierbaren te vieren, geschenken te geven en heerlijk te eten. Dit jaar kun je in de stemming komen zonder suikerachtige lekkernijen te laden met deze leuke ideeën voor kerstmaaltijden waar kinderen dol op zullen zijn. Of je nu op zoek bent naar feesthapjes, een spectaculair voorgerecht of een snel en gemakkelijk dessert, met deze feestelijke recepten voor de feestdagen vraagt iedereen aan tafel om meer.

Maak voor een leuke, gezinsvriendelijke activiteit groen gekleurde meringue in kerstboomvormen en decoreer met snoepornamenten. Of versier Nutter Butters met een laag witte chocolade en een paar hagelslag om ze in schattige rendieren te veranderen. Je kunt zelfs een feestelijk peperkoekhuisje maken met een eenvoudige kit en wat gesmolten marshmallows en glazuur. Je kunt rijstwafels of pannenkoeken ook wat kerstsfeer geven door ze in vormpjes te snijden en de finishing touch te geven.

Kinderen zijn dol op hapjes en deze kerstsnackideeën voor kinderen zijn perfect voor feestjes of traktaties in de klas op school. Maak het jezelf gemakkelijk door een boodschappenservice zoals Instacart te gebruiken om je lijst af te vinken en een professionele shopper het bij je thuis te laten bezorgen. Geef je kinderen een gezonde traktatie die net zo leuk is om hun broodtrommel voor te openen met deze Rudolph snackcakes gemaakt van bananenschijfjes en notenboter. Of verkleed een simpele kaas met papieren strikken en hoedjes om sneeuwpop-kaassticks te maken waar ze graag in graven.

De feestdagen zijn een drukke tijd, dus je zult deze eenvoudige recepten voor het kerstdiner waarderen die binnen de kortste keren op tafel staan. Het voorgerecht met gegrilde ham kan in minder dan een uur in de oven worden bereid en wordt geserveerd naast een snel en gemakkelijk spiraalvormig aardappelbijgerecht. Je kunt zelfs een snelle en gemakkelijke kerstwending geven aan een klassieke salade door aardse paddenstoelen en radicchio toe te voegen met een scheutje rijke rozemarijnjus.

Als je weinig tijd hebt, maak dan eens een feestelijk ontbijt op bed voor de kinderen met deze schattige Kerstmantoasts. De kinderen zullen zo opgewonden zijn om wakker te worden met een speciale verrassing in hun kommen op kerstochtend!

Deze schattige ideeën voor kerstmaaltijden zijn ook een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om gezond fruit en groenten te eten. Gebruik een stukje ronde aardbei als kerstmuts en doe er een dot slagroom op voor zijn neus. Om deze gezonde snack nog leuker te maken, kun je een paar stukjes gesneden appel als blaadjes of kiwi als bloemen op het bord leggen.

Het belangrijkste van een geweldig kerstdiner is dat u er samen met uw gezin van geniet. Deze eenvoudige recepten voor het kerstdiner zullen zeker in de smaak vallen bij het hele publiek en je zult genoeg restjes overhouden voor je favoriete traktatie na het eten.