Kroonluchter Evenementenlocatie

kroonluchter evenementenlocatie

Of u nu een bruiloft of een banket met prijzen organiseert, de juiste locatie zal het verschil maken in het succes van uw evenement. Van de eerste stap van het bedenken van een inventief thema tot het tot leven brengen door middel van decor, verlichting, uitnodigingen en gunsten – elk detail telt. Gelukkig heeft Chandelier Event Venue het talent en de brancheverbindingen om u te helpen uw visie met gemak tot leven te brengen.

Deze klassieke trouwlocatie en evenementenhal beschikt over een ruime balzaal met weelderige kroonluchters en een unieke tussenverdieping. Oorspronkelijk gebouwd in 1937, onderging het een uitgebreide historische restauratie in 2018 om de ruimte te moderniseren met klassieke versieringen en intelligente ontwerpen die zeker indruk zullen maken op uw gasten.

Natasha en John Ford zijn het man en vrouw-team achter deze locatie en runnen sinds 2016 hun cateringbedrijf, Fluent N’ Food. De uitbreiding van hun bedrijf met een volledige trouwlocatie was een logische stap na hun jarenlange ervaring in de branche . Hun doel is om u een naadloze, onvergetelijke bruiloft te bieden die van begin tot eind onberispelijk is. Met catering op locatie en een bar zijn zij uw one-stop-shop voor uw speciale dag!