Wandlamp Camera Review

Wi-Fi-beveiligingscamera

Door gebruik te maken van de bestaande wifi-verbinding van je huis, stuurt de wandlampcamera je een onboard videofeed met een mooi scherp beeld. De kwaliteit is indrukwekkend en de app is gemakkelijk te navigeren.
Het beste deel is dat het een eenmalige aankoop is zonder verborgen kosten of maandelijkse contracten. Bovendien heeft het 4 GB aan lokale opslag, dus je bent niet beperkt tot het uploaden van je clips naar de cloud telkens wanneer je ze wilt zien.

Stijlvolle en functionele combinatie van licht en camera

De LC3 is een innovatieve integratie van een in helderheid instelbare schijnwerper en een krachtige 4MP beveiligingscamera die uw huisveiligheid op alle niveaus verbetert – zelfs ’s nachts. Hij doet ook dienst als strakke wandlamp en past in elk huishouden om donkere ruimtes te verlichten met slimme afstandsbedieningen.

Topklasse app en interface

Met een van de meest uitgebreide gebruikerservaringen die je kunt vinden, is de eufy Wall Light Cam ontworpen voor gebruiksgemak door alle functies op te nemen die je zou verwachten in een modern beveiligingsapparaat voor thuis. Je bedient hem eenvoudig met Alexa en de Google Assistent, zet hem aan of uit met een tik op je telefoon of tik op het scherm om een livestream van de camera’s te krijgen.

The’mizzle the eufy Wall Light Cam kan meer dan 60.000 uur schijnen. Het is de kleinste lamp in zijn klasse en kan op elk oppervlak worden gemonteerd waar een schroevendraaier voor nodig is.