Garage in moderne stijl

Garage in moderne stijl is een trend in huisontwerp die in veel verschillende soorten huizen te vinden is. Het is meestal een combinatie van strakke en strakke lijnen met donkere kleuren, evenals glazen panelen die het een moderne flair geven.

Het beste van dit type stijl is dat het eenvoudig kan worden aangepast aan het ontwerp van uw unieke huis. Je hebt een breed scala aan opties beschikbaar, zoals de kleur van het frame, het type paneel en zelfs het aantal ramen.

Als u uw huis een moderne uitstraling wilt geven, is een nieuwe moderne garagedeur een van de gemakkelijkste manieren om aan de slag te gaan. Ze bieden een meer eigentijdse uitstraling dan standaard paneeldeuren en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Ze zien er niet alleen geweldig uit bij moderne woningontwerpen, maar ze bieden ook een bijkomend voordeel van verhoogde energie-efficiëntie en veiligheid. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat.

Ze zijn een geweldige manier om de stijl van je bestaande huis te upgraden en je te helpen een aantrekkelijkere ruimte te creëren voor het ontvangen van gasten of om te ontspannen. U kunt garagedeuren in moderne stijl vinden die zijn gemaakt van hout, staal of aluminium.

Deze deuren zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en designs. Ze kunnen worden geverfd of gebeitst om bij het interieur van uw huis te passen, waardoor ze een veelzijdige optie voor uw huis zijn.

Deze garagedeur is voorzien van een horizontale V-groef met een mahonie houtnerfpatroon. Het wordt geleverd in 10 standaard beitsafwerkingen, waaronder wit, klei, grijs, eiken, rood eiken, kersen, walnoten, mahonie, Hondurese mahonie en groen.

Het wordt ook aangeboden in een aantal glasopties, zoals helder, mat, obscuur en brons. Door het geharde glas blijft uw privacy behouden en heeft u een prachtig zicht naar buiten.

Voor een klassieke uitstraling kunt u ook kiezen voor een garagedeur in schuurstijl. Dit is een populair ontwerp dat elk huis een moderne uitstraling zal geven.

Een eenvoudig maar elegant ontwerp dat plaats biedt aan twee auto’s en voldoende opbergruimte. Het heeft garagedeuren met achtergrondverlichting voor verlichting ’s nachts en dubbele deuren aan beide zijden.

De getextureerde steen en de kleine dakoverstek met ramen geven deze garage een schattige, maar toch edgy uitstraling. De gebeitste dennenhouten garagedeuren en de trap aan de buitenzijde dragen bij aan de aantrekkingskracht.

Deze garage in eigentijdse stijl maakt een gedurfd statement met zijn schuine plafonds en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De garage kan worden gebruikt voor een werkplaats of een kleine studio. Het is ook toegankelijk via de zijveranda of via de hoofdgaragedeuren.

Met de door Marie Kondo gevoede minimalistische filosofie die de natie in zijn greep houdt, worden garages steeds meer gebruikt voor het opbergen van extra items die geen ‘vreugde opwekken’. Dit is een perfecte gelegenheid om van die overtollige spullen af te komen en er een functionele ruimte van te maken die voor alles kan worden gebruikt, van entertainment tot yogalessen.