Geef je huis een vintage tintje met een hangglas Vintage

suspension verre vintage

Het toevoegen van een pendelarmatuur is een van de meest effectieve manieren om een ​​vleugje vintage stijl aan je interieur toe te voegen. Er zijn een aantal modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Degene die u kiest, hangt af van uw behoeften.

De globe-ophanging is een geweldige keuze voor kleine kamers of ruimtes waar ruimte schaars is. Dit type ophanging is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het kan op een eettafel, leeshoek of werkblad worden geplaatst. Je kunt hem ook aansluiten op je zwarte kabel om een ​​Scandinavisch gevoel aan je ruimte te geven. Hij heeft een diameter van 20 cm, waardoor hij wat klein is voor een grotere kamer. Het heeft ook een elegante vintage afwerking.

De ophanging en glas is een andere goede keuze voor mensen met kleine of middelgrote kamers. Het is eenvoudig te installeren en het glas is duurzaam, maar het is niet ideaal om een ​​groot stuk te verlichten. Het heeft ook een kleine lichtbron, waardoor het ideaal is om een ​​klein gebied te verlichten.

De ophanging en glas is een betaalbare manier om een ​​retro touch aan je huis te geven. Het is ook een geweldige manier om een ​​vleugje moderniteit aan uw interieur toe te voegen. Het kan worden gebruikt in de slaapkamer, eetkamer, woonkamer, keuken of elke andere kamer in uw huis.

De ophanging a lampe crystal is een moderne versie van een vintage ophanging, waarbij gebruik wordt gemaakt van bolvormige glazen armaturen om de omgeving te verlichten. Het is een ideale keuze voor het verlichten van de omgeving in uw huis of kantoor. Het is ook zeer eenvoudig te installeren en u kunt kiezen voor een witte of transparante glazen versie. De glazen stralen zijn een geweldig kenmerk van dit model, omdat ze groen licht kunnen produceren.

De ophanging van een lampe en glass is een geweldige manier om een ​​vleugje vintage stijl aan elke kamer toe te voegen. Het is verkrijgbaar in vele maten, kleuren en vormen. Het kan worden gebruikt als accentverlichtingsbron of als middelpunt van uw salondecoratie. Het is een geweldige manier om een ​​modern design aan je huis toe te voegen en het bespaart je ook ruimte.

De ophanging en glas heeft nog veel meer leuke eigenschappen, waaronder een forse LED-lichtbron, een glazen abat-jour die groen licht kan creëren en een kabel van 120 cm. Er zit ook een LED-lampje in waarmee je flink wat energie bespaart. U kunt het glazen model ook in de badkamer, keuken of zelfs de slaapkamer installeren, en het zal de ruimte helpen verlichten en uw huis een meer stijlvolle en elegante uitstraling geven. Het glazen model is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan je huis is.

De ophanging en glas is een uitstekende keuze voor mensen met kleine of middelgrote huizen, omdat het veel ruimte kan besparen en het hele huis zal opfleuren.