Halverwege de eeuw moderne verticale hanglampen

verticale hanglamp

Als je een hanglamp Jellonstudio in een moderne stijl uit het midden van de eeuw wilt, dan wil je een verticale hanglamp van glas. Er zijn veel verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar voor deze stijl van licht. Enkele van de meer populaire zijn de In the Wind, Fairfax en Olympus.

Olympus verticale hanger

De Olympus verticale hanglamp van Hubbardton Forge is een moderne hanglamp met een combinatie van stalen ringen en glazen bollen voor een evenwicht tussen stijl en functie. De Olympus is verkrijgbaar in drie lengtes en 10 afwerkingen. Het is een populaire keuze voor keukens en badkamers en kan zelfs meerdere keren boven een kookeiland worden gehangen.

In the Wind verticale hanger

Geïnspireerd door de eigenschappen van wind, wordt de Nemo In the Wind verticale hanglamp geleverd met een gebogen aluminium behuizing en slanke LED-strips. Het is de perfecte lamp om sfeer te creëren in grote woonkamers. Het heeft ook een dimbare en verstelbare functie, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel traditionele als moderne omgevingen.

Fairfax verticale hanger

De Fairfax Vertical Chandelier is voorzien van heldere glazen bollen met kuiltjes en armen die naar wens kunnen worden aangepast. Dit prachtige armatuur is verkrijgbaar in de afwerkingen Dark Bronze, Brushed Brass of Matte Chrome. De diameter van de kap is vijf centimeter.

Fairfax verticale hanglamp van Modern Forms

De Avenue Fairfax Vertical Pendant van Modern Forms is een LED-gerichte verlichtingsarmatuur met verstelbare armen en een strak design. Het heeft een luifel met een diameter van 5 inch en drie afwerkingen om uit te kiezen. Dit moderne armatuur is UL-gecertificeerd en voegt een verfijnde en strakke toets toe aan elke kamer.

In the Wind verticale hanglamp van Modern Forms

De Nemo In the Wind LED Hanglamp is een geweldig ontwerp dat vanuit elke richting straalt. Het ongebruikelijke ontwerp helpt ook om energie te besparen, met slechts 60 watt elektriciteit terwijl het 5.700 lumen genereert. Deze lichtstroom komt overeen met 300 watt gloeilamplicht en is daarmee zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk.

Olympus verticale hanglamp van Modern Forms

De Olympus Vertical Pendant van Modern Form maakt deel uit van de Olympus-collectie, die een grote Orb-hanger, een wandkandelaar, twee starburst-hangers en twee kleinere hangende hangers omvat. Deze stukken zijn gemaakt van glas met met de hand gesmede stalen ringen en kunnen in groepjes boven een kookeiland of een grote eettafel worden gehangen. Ze zijn verstelbaar voor verschillende hoogtes, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan elke kamer.