Houzz-kroonluchters voor uw huis kiezen

houzz kroonluchters modern

Er zijn duizenden verschillende stijlen kroonluchters op de markt verkrijgbaar. U kunt kiezen uit traditionele stijlen tot eigentijdse stijlen. Het kiezen van de perfecte voor uw huis hangt af van verschillende factoren. Grootte is een belangrijke overweging – je wilt niet eindigen met een kroonluchter die te klein of te groot is voor de kamer. Een grote kroonluchter kan een geweldig statement-stuk zijn, maar een kleine kan de kamer er te klein uit laten zien.

Koopgids voor houzz kroonluchters

Als het gaat om het kiezen van een moderne kroonluchter voor in huis, heb je veel verschillende opties. U kunt kiezen voor een klassiek ontwerp, of u kunt kiezen uit duizenden verschillende alternatieve stijlen. De grootte van de kroonluchter speelt ook een grote rol, dus zorg ervoor dat je er niet een kiest die te klein of te groot is voor je kamer. Terwijl een grote kroonluchter een gewaagde uitspraak kan doen, kan een kleine er goedkoop en onaantrekkelijk uitzien.

De hoogte van uw moderne kroonluchter moet ongeveer zes voet zes centimeter van de vloer zijn. Door deze hoogte kan niemand er met zijn hoofd tegenaan stoten. Deze hoogte wordt aanbevolen voor de meeste ruimtes, maar als het plafond hoger is, moet u een kroonluchter overwegen die zeven voet lang is.

Een houzz-kroonluchter kiezen

Een van de eerste stappen bij het kiezen van een moderne houzz-kroonluchter is om rekening te houden met de grootte van uw kamer. Als uw plafond hoog is, wilt u een lamp kiezen die minstens twee meter boven de vloer zal zitten. Als je een lager plafond hebt, kun je kiezen voor een kortere lamp met een lagere plafondhoogte.

De grootte van een moderne houzz-kroonluchter moet ongeveer tweederde tot viervijfde van de lengte van de tafel zijn. Een kroonluchter die te breed of te klein is, zorgt ervoor dat de tafel er krap en los uitziet. Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een moderne houzz kroonluchter is de vorm van de kamer. Een rond of vierkant armatuur staat het mooist boven een ronde eettafel.

Er zijn veel opties beschikbaar voor het kiezen van een moderne houzz kroonluchter. U kunt kiezen uit traditionele kroonluchterstijlen of duizenden alternatieve stijlen. Een traditionele kroonluchter moet driekwart van de breedte zijn van het object waarop hij staat. Een grote kroonluchter zal een statement maken in een grote kamer, terwijl een kleine kroonluchter een kamer een dinky uitstraling zal geven.

Plaatsing van houzz kroonluchters

Er zijn een paar regels voor het plaatsen van houzz kroonluchters in een kamer. Zorg er eerst voor dat de kroonluchter niet te hoog is. Een goede vuistregel is om de kroonluchter minstens 30 centimeter hoger te hangen dan de plafondhoogte. Misschien wilt u ook rekening houden met de breedte van uw kamer voordat u een kroonluchter kiest.

Een andere belangrijke regel is dat de kroonluchter op de best mogelijke locatie moet worden geplaatst. In een slaapkamer moet bijvoorbeeld de rechtermuur die met het hoofdbed zijn. Hierdoor kan het nachtkastje een deel van het raam bedekken. Op deze manier wordt de juiste locatie voor de kroonluchter duidelijker.

Over het algemeen kunt u een moderne kroonluchter op een hoogte van 7 voet of meer hangen. Maar als je een lager plafond hebt, is het mogelijk om een ​​kroonluchter op te hangen op een hoogte van twee meter of meer.