Beste ideeën voor keukenrenovatie voor jou

Hoewel de keuken niet de belangrijkste ruimte in huis is, mag het decoratieontwerp niet te casual zijn en mogen er geen hoogwaardige decoratiematerialen zijn, maar de handige gebruikservaring en prachtige visuele effecten kunnen niet minder zijn, en deze moeten vooraf worden ontworpen. Er zijn veel zaken waarmee rekening moet worden gehouden bij keukendecoratie.Dit artikel introduceert voornamelijk de kleurafstemming van de keuken, inclusief kastkleur, vloerkleur en muurkleur.

Kleur kast

Kasten zijn een belangrijk meubelstuk in de keuken, goed voor een zeer hoog aandeel. Er zijn veel kleurkeuzes voor kasten. Persoonlijk wordt aanbevolen dat koele kleuren het beste zijn.

Grijs is een zeer veelzijdige kleur, die kan voldoen aan de ontwerpvereisten van verschillende decoratiestijlen. Het is een zeer goed idee om grijze kasten te kiezen. Het is niet alleen bestand tegen vuil, maar ziet er ook zeer design uit.

Houtkleurige kasten zijn tegenwoordig erg populair en creëren een zeer verfrissende kookomgeving en zelfs een natuurlijke sfeer.

Wit is erg schoon, maar is niet bestand tegen vuil en moet op tijd worden schoongemaakt als er olie is.

Er zijn veel kleuren kasten, zoals groen, blauw, enz. Als de algehele kleur van het huis te eenzijdig is, kunt u zelfs overwegen om oranje en donkerrode kasten te kiezen.

Wandtegel kleur

Lichtgrijze wandtegels, gecombineerd met Morandi-kasten, hebben niet alleen een zeer elegante stijl, maar zien er ook erg smaakvol uit.

De muur van de keuken is versierd met witte tegels en met lichtblauwe kasten ziet de keuken er erg schoon uit, zelfs als er geen verlichting is, ziet hij er heel helder uit.

Witte tegels met grijze textuur, zeer gestructureerd en relatief duurzaam.

Vloertegel kleur

De vloer is versierd met donkergrijze tegels, die zeer goed bestand zijn tegen vlekken, en met bruine kasten zorgt het voor een retro visueel effect.

De vloer van de keuken is versierd met zeshoekige tegels van verschillende kleuren.Het ontwerpeffect is erg modieus, maar te veel tegelopeningen zijn gemakkelijk om vuil te verbergen.

U kunt ook overwegen tegels met een patroon te kiezen om de vloer van de keuken te versieren, die elk geschikt zijn voor decoratieruimtes in landelijke, Amerikaanse en Europese stijl.

Veel mensen houden van de textuur en natuurlijke textuur van houten vloeren. Overweeg voor de keukenvloer om imitatie houtnerf tegels te kiezen voor decoratie. Het decoratieve effect is erg goed.

De aijolighting website biedt u hoogwaardige keukenverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *