Praktische cadeautips voor vaderdag

Ik moet toegeven dat het kopen van cadeaus voor ouders echt moeilijk is! ! ! Omdat ze zelden uiten wat ze willen, zelfs als ze dat wel doen, zijn ze dubbelhartig.

Luister naar me, niemand komt alles tekort en niemand vindt het niet leuk om cadeaus te krijgen! (Denk aan je vader die zijn innerlijke extase probeert te onderdrukken toen hij het geschenk ontving)

De woorden die je vader eruit flapte waren geen afwijzingen, maar gewoon overweldigd door de plotselinge vriendelijkheid van zijn kinderen. Laten we eens kijken naar enkele doordachte en praktische geschenken!

Elektrisch scheerapparaat

Scheermessen zijn het top 1 praktische cadeau! Kies het juiste scheermes om ervoor te zorgen dat je vader niet elke dag stil zit! Het wordt aanbevolen om een ​​heen en weer bewegend scheerapparaat te kiezen als de baard snel groeit en ruw is. De schok is sterk, de reinheid is hoog en het is meer geschikt voor mannen met dikke baarden!

Blauw licht blokkerende leesbril

In het tijdperk waarin alle mensen mobiele telefoons spelen, hoe kunnen ze een bril tegen blauw licht krijgen! ! ! Deze leesbril heeft meer anti-blauw licht functie dan gewone.Als je vader vaak zijn mobiele telefoon in zijn handen heeft, zal hij dit cadeau zeker leuk vinden! De bril maakt gebruik van kristallen lenzen, die een hogere lichtdoorlatendheid hebben dan gewone harslenzen, waardoor u duidelijker kunt zien, en zijn ook slijtvaster en krasbestendiger.

Draagbare waterkoker

Dit is niet alleen een waterkoker, maar ook een thermoskan, en hij kan ook de temperatuur aanpassen, wat echt heel handig is! Nadat het water kookt, kunt u de juiste temperatuur instellen. Bovendien is deze echt heel draagbaar, kan hij in één hand worden vastgehouden en neemt hij niet veel ruimte in beslag in een aktetas of rugzak. Als je vader vaak moet reizen of naar buiten moet, is deze waterkoker perfect. In uitzonderlijke tijden is het immers beter om minder publieke zaken zoals waterkokers in hotels te gebruiken.

Zijden verwarmend oogmasker

Voor de vader die vaak naar mobiele telefoons en tv kijkt en droge ogen heeft, is een zijden verwarmend oogmasker de moeite waard. Het zijdemateriaal is zeer huidvriendelijk en dit oogmasker kan worden aangebracht met ijs en warme kompressen Het hete kompres is voorzien van een alsemzak die in het oogmasker kan worden gedaan De warmte is zeer gelijkmatig en de toepassing is zeer comfortabel! Bovendien is het punt dat het echt goed is om te slapen, en ik viel in slaap toen ik het aanbracht voordat ik naar bed ging. Voor mensen van middelbare leeftijd en ouderen die altijd moeilijk in slaap kunnen vallen, kan het als meerdere doelen worden beschouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *