Cindy Tafellamp Van Kartell

cindy lamp kartell

De Kartell Cindy Tafellamp roept herinneringen op aan vervlogen tijden. Geïnspireerd door de hoogtijdagen van de Koude Oorlog, heeft deze lamp een vintage uitstraling met een eigentijdse twist. Het unieke ontwerp brengt oude herinneringen terug en biedt tegelijkertijd een manier voor jongere generaties om contact te maken. Molife

INDUSTRIEEL VINTAGE

De Cindy lamp is een klassieke tafellamp die opnieuw is ontworpen met een nieuwe kleur en vorm. De conische kap en ronde druppelvormige basis trekken meteen de aandacht. De glanzende, chroomachtige afwerking straalt een duizelingwekkende hoeveelheid licht uit.

De Kartell Cindy lamp is verkrijgbaar in een reeks moderne metallic kleuren. De lamp kan op een nachtkastje, dressoir of lade worden geplaatst. Het licht dat het afgeeft is heel uniek en weerspiegelt de ruimte eromheen. De eigentijdse en industriële vintage stijl maakt het een opvallend stuk in elk huis.

Conische lampenkap

De conische lampenkap voor de Kartell Cindy lamp is een geweldige manier om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan elke kamer. De lamp heeft een halfronde voet en een glanzende chromen afwerking. Dit ontwerp is perfect voor een moderne of retro-stijl kamer. De lamp is te vinden in een grote verscheidenheid aan kleuren, waaronder goud, oranje, roze en mintgroen. Het licht dat door deze lamp wordt geproduceerd, creëert een iriserend effect en voegt een edgy touch toe aan elke kamer.

De Cindy lamp is ontworpen door de Italiaanse ontwerper Ferruccio Laviani voor Kartell. Zijn vorm en conische lampenkap roepen de retrostijl van de jaren zeventig op. Het is gemaakt van ABS en is verkrijgbaar in verschillende metallic tinten, waaronder een afwerking in geborsteld chroom.

Afgeronde druppelvormige basis

Het klassieke en eigentijdse design van de Cindy lamp van Kartell is een welkome aanvulling op je huis. De lamp heeft een druppelvormige voet en een conische lampenkap. De metalen afwerking zorgt voor een vleugje kleur en geeft een oogverblindende reflectie bij het branden. Deze lamp is een veelzijdige toevoeging aan elk huis en kan gemakkelijk worden aangepast aan elke kamer in huis.

Om het originele uiterlijk van de lamp te behouden, gebruikt u een zachte doek en een vloeibaar wasmiddel verdund met water. Vermijd schurende reinigingsmiddelen zoals ethylalcohol, omdat deze de afwerking van het stuk dof kunnen maken. Vermijd ook het gebruik van staalwol of andere schurende reinigingspoeders.

Vlekken op metalen oppervlakken vermijden

De eerste stap om vlekken op metalen oppervlakken te voorkomen, is ervoor te zorgen dat ze schoon zijn. Als je roestvrij staal hebt, zorg er dan voor dat je het oppervlak niet schrobt met staalwol of borstels. Deze schuurmiddelen kunnen krassen op de afwerking veroorzaken. Het is ook een goed idee om reinigingsmiddelen met chloor of bleekmiddel te vermijden, omdat deze het oppervlak kunnen bevlekken. Zorg er ook voor dat u de reinigingsoplossing niet op het metalen oppervlak achterlaat, omdat dit kan leiden tot een doffe afwerking en permanente vlekken. Als u uw metalen oppervlak moet reinigen met een reinigingsmiddel, overweeg dan om gedestilleerd of gefilterd water te gebruiken, omdat deze producten zachter zijn.

Als u toch vlekken op roestvrijstalen oppervlakken krijgt, gebruik dan een vochtige doek om het gebied af te vegen. Als alternatief kunt u een speciale reiniger gebruiken die is ontworpen voor het reinigen van roestvrij staal. Dit kan helpen om vlekken te verwijderen zonder het metaal te beschadigen. Spoel het oppervlak na de reiniging af en droog het af met een zachte doek.